Carolina's Outlet/Kringloop in Breda - Epelenberg 18 (2024)

 • 4,8 ★★★★☆ (53)
 • Breda

Buitenkant bekijken

Kaart openen

29+ Foto's

RouteDeel je ervaring!

Meer in Breda

Ontdek duurzame koopjes bij Carolina’s Outlet/Kringloop in Breda – kleding, boeken, meubels en meer met hoge klanttevredenheid.

 • Carolina’s Outlet/Kringloop
  Epelenberg 18, 4817 CM Breda
 • Telefoonnummer: 06 83622614
 • Email: carolinasoutlet@hotmail.com
 • Website: carolinasoutlet.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00-17:00
Woensdag10:00-17:00
Donderdag10:00-17:00
Vrijdag10:00-17:00
Zaterdag10:00-17:00
ZondagGesloten

Aanbod

Je kunt bij Carolina’s Outlet/Kringloop terecht voor het kopen van Blenders, Boeken, Computers, Gereedschappen, Huis- En Inrichting, Kleding, Muziek, Sportapparaten, Ventilators, Vintage Kleding

In het kort:

“Enorm veel mooie spullen voor een behoorlijk lage prijs. Je kunt er ook nieuwe spullen kopen. Het is een behoorlijk ruime outlet . Dus als je wil gaan, dan kan je Je er makkelijk een hele dag vermaken. En een verschrikkelijk lieve eigenaresse en een verkoopster. Ze helpen je bij alles, als je voor iets speciaals kom, en je hebt geen zin om te zoeken? Dan vraag je het, en ze helpen je direct. Als je dat zelf wil uiteraard! Het is heel laagdrempelig, dus stap gewoon lekker binnen. Je kan er echt een hele dag vertoeven, er zijn zo vreselijk veel leuke spullen en alles is ook nog heel goedkoop. Dus ik zou zeggen, ga is lekker neuzen daar. Ik was er met meerdere, en die wilde naar huis. Maar ik had eigenlijk veel langer willen blijven! Kortom…….een echte aanrader!”

Mirjam Fens

“Contactgrill gekocht, maar deze was bij aankomst (flink) stuk. Carolina wilde een nieuwe toesturen en zou een retourlabel sturen zodat de oude terug kon. Alles netjes geregeld en met een paar dagen vertraging een mooie, degelijke grill in huis die het goed doet. 5 Sterren dus en dik verdiend.”

Cynthia M.

“Carolina is zeer klantvriendelijk. Voor haar geldt:klant is koning. Al koop je iets voor een paar euro…. ze is en blijft vriendelijk. Hier kunnen diverse onderdelen rnemers een voorbeeld aan nemen. Mocht ik weer iets nodig hebben, dan kijk ik zeker eerst bij haar winkel.”

H Kirchberg

Meer reviews lezen…

Carolina’s Outlet/Kringloop: Duurzaam Winkelen in Breda

Carolina’s Outlet/Kringloop is een unieke kringloopwinkel in Breda die bekend staat om zijn uitstekende aanbod van tweedehandsartikelen. Gelegen aan de Epelenberg 18, 4817 CM, biedt deze winkel een gevarieerde selectie van kleding, boeken, huis- en inrichting, gereedschappen, muziek en nog veel meer. Met een gemiddelde beoordeling van 4.9/5 sterren heeft Carolina’s Outlet/Kringloop een sterke reputatie opgebouwd onder haar klanten.

Wat kun je bij Carolina’s Outlet brengen?

Niet alleen kun je bij Carolina’s Outlet terecht om geweldige tweedehands items te kopen, maar je hebt ook de mogelijkheid om je eigen kleding, schoenen, tassen, sjaals en sieraden mee te nemen. Zorg er wel voor dat de kleding gewassen en gestreken is, aangezien het team dit controleert voordat de items worden goedgekeurd voor de winkel. Klanten ontvangen zelfs €1,00 per kilo voor de goedgekeurde kleding.

Waar moet je op letten bij Carolina’s Outlet?

Bij het winkelen bij Carolina’s Outlet is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit en conditie van de items. Het assortiment varieert van nieuwe tot zo goed als nieuwe en gebruikte maar schone artikelen. Hierdoor heb je de kans om geweldige vondsten te doen tegen voordelige prijzen. Daarnaast biedt Carolina’s Outlet ook artikelen die bekend zijn van tv, zoals sportapparaten, blenders, ventilators, airfryers en massageapparaten.

Hoe werkt Carolina’s Outlet?

Carolina’s Outlet/Kringloop is een toegankelijke winkel met een oppervlakte van ongeveer 200 m². Bij binnenkomst word je verwelkomd door een vriendelijk en behulpzaam personeel dat je graag helpt bij eventuele vragen. Het assortiment is duidelijk georganiseerd en biedt een breed scala aan goederen om uit te kiezen, of het nu gaat om brocante, computers, huishoudelijke apparaten, speelgoed of vintage items. Daarnaast heeft Carolina’s Outlet een inname-service waar je goederen kunt aanbieden die je niet langer nodig hebt.

Unieke programma’s en kortingen

Carolina’s Outlet/Kringloop biedt ook unieke programma’s en kortingen aan haar klanten. Mis geen enkele update en volg de kringloopwinkel op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over duurzaam tweedehands winkelen.

Carolina’s Outlet/Kringloop in Breda is dé plek om duurzaam te winkelen en geweldige tweedehands vondsten te doen. Bezoek deze kringloopwinkel vandaag nog en ontdek de verborgen schatten die op je wachten.

Voor meer kringloopwinkels in Breda, kun je ook hier kijken.

Meer Kringloopwinkels in omgeving Breda

Slera Kringloop – De Uniekste koopjes (Gesloten)Kringloopwinkel Henkie’s tweedehands hoekieKringloopwarenhuis Het Goed EindhovenKringloop Baarle in Baarle-Nassau

Foto's

53 gedachten over “Carolina’s Outlet/Kringloop in Breda”

 1. ★★★★★

  Very friendly owner:) always something interesting in the store.

  Beantwoorden

 2. ★★★★★

  Supervriendelijke behulpzame vrouwen!

  Beantwoorden

 3. ★★★★★

  Hele fijne winkel, super vriendelijk geholpen en de kwaliteit van de kleding is echt Top! Ik ga hier zeker nog vaker naar toe

  Beantwoorden

 4. ★★★★★

  Very helpful

  Beantwoorden

 5. ★★★★★

  Contactgrill gekocht, maar deze was bij aankomst (flink) stuk. Carolina wilde een nieuwe toesturen en zou een retourlabel sturen zodat de oude terug kon. Alles netjes geregeld en met een paar dagen vertraging een mooie, degelijke grill in huis die het goed doet. 5 Sterren dus en dik verdiend.

  Beantwoorden

 6. ★★★★★

  Zeer vriendelijk personeel. Altijd leuk om er even rond te struinen.

  Beantwoorden

 7. ★★★★★

  Fantastisch leuke met winkel en zeer vriendelijke en behulpzame mensen

  Beantwoorden

 8. ★★★★★

  Nette kringloopwinkel, met een groot assortiment aan TellSell spullen.

  Beantwoorden

 9. ★★★★★

  Enorm veel mooie spullen voor een behoorlijk lage prijs. Je kunt er ook nieuwe spullen kopen. Het is een behoorlijk ruime outlet . Dus als je wil gaan, dan kan je Je er makkelijk een hele dag vermaken. En een verschrikkelijk lieve eigenaresse en een verkoopster. Ze helpen je bij alles, als je voor iets speciaals kom, en je hebt geen zin om te zoeken? Dan vraag je het, en ze helpen je direct. Als je dat zelf wil uiteraard! Het is heel laagdrempelig, dus stap gewoon lekker binnen. Je kan er echt een hele dag vertoeven, er zijn zo vreselijk veel leuke spullen en alles is ook nog heel goedkoop. Dus ik zou zeggen, ga is lekker neuzen daar. Ik was er met meerdere, en die wilde naar huis. Maar ik had eigenlijk veel langer willen blijven! Kortom…….een echte aanrader!

  Beantwoorden

 10. ★★★★★

  Super place. You will get all you need!

  Beantwoorden

 11. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij de kringloopwinkel Carolina’s Outlet/. Zou het iedereen aanbevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het een dikke 5.

  Beantwoorden

 12. ★★★★★

  Prettig shoppend, goede uitleg en/of demo, een babbeltje en soms n bakkie kof. Grt en tot later.

  Beantwoorden

 13. ★★★★★

  Carolina is zeer klantvriendelijk. Voor haar geldt:klant is koning. Al koop je iets voor een paar euro…. ze is en blijft vriendelijk. Hier kunnen diverse onderdelen rnemers een voorbeeld aan nemen. Mocht ik weer iets nodig hebben, dan kijk ik zeker eerst bij haar winkel.

  Beantwoorden

 14. ★★★★★

  Heel leuk om rond te neuzen, en vriendelijk geholpen! Veel second hand/vintage en nostalgische spullen, maar ook nieuwe artikelen. Van kleding tot gebruiksvoorwerpen.

  Beantwoorden

 15. ★★★★★

  Super

  Beantwoorden

 16. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring met Carolina’s Outlet/. Absoluut een aanrader! Kreeg geweldige service en geef het 5 uit 5 sterren.

  Beantwoorden

 17. ★★★★★

  Goede service, doet onderzoek en controleert producten of ze ook echt werken en kloppen. Prijs kwaliteit is ook zeer goed!

  Beantwoorden

 18. ★★★★★

  Beoordeeld Carolina’s Outlet/ 2/5

  Beantwoorden

 19. ★★★★★

  Een fantastische ervaring bij Carolina’s Outlet/. Een echte aanwinst voor de buurt! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

 20. ★★★★★

  Top winkel! Een aantal van de artikelen worden ook via het marktplaats account aangeboden.

  Beantwoorden

 21. ★★★★★

  Een geweldige ervaring bij Carolina’s Outlet/. Zeker aan te bevelen! Genoot van de vriendelijke sfeer en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

 22. ★★★★★

  Een fantastische bezoek aan de kringloopwinkel Carolina’s Outlet/. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het 5 sterren.

  Beantwoorden

 23. ★★★★★

  What great service. I placed an order and when there was a problem with the item, there was no discussion thanks to Carolina it was resolved within a day. Thank you very much Carolina.

  Beantwoorden

 24. ★★★★★

  Een uitstekende ervaring bij Carolina’s Outlet/. Een echte aanwinst voor de buurt! Was onder de indruk van de collectie en geef het een welverdiende 4/5.

  Beantwoorden

 25. ★★★★★

  They often have great deals on teleshopping items and the staff is really friendly.

  Beantwoorden

Laat hieronder een review achter

Carolina's Outlet/Kringloop in Breda - Epelenberg 18 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 5900

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.